Ghid de supraviețuire

”Puterea nu se datorează constituției fizice. Ea provine dintr-o voință nestăpânită.” Mahatma Gandhi

O boală incurabilă, cronică, autoimună, înseamnă pentru bolnav o luptă continuă. Când trebuie să lupți, te folosești de tot armamentul din dotare. Arma mea cea mai de preț este simțul umorului și nu mă dau înapoi să îl folosesc pentru a face haz de necaz. Ținând cont că s-a descoperit că terapia prin râs face minuni asupra organismului, ar trebui să râdem mai des.

Chiar și pe site-ul sfatulmedicului.ro  este un articol despre terapia prin râs. Dar oare medicii de ce nu ne ajută să practicăm această terapie? 😆 De ce nu se revoluționează stilul de relație ”medic – pacient”? Să se ofere accesul la terapie prin râs gratuit, încă de la punerea unui diagnostic, dacă tot este o terapie atât de lăudată pentru beneficiile ei?

Iată cum ar trebui anunțat un pacient că suferă de o boală I.C.A – Incurabilă, Cronică, Autoimună:

Stimate pacient,

 

FELICITĂRI!

SATISFACTIE2A

 

Avem onoarea să vă anunțăm că ați fost ales să fiți gazda unei boli rare, autoimune, incurabile, cronice, recunoscută sub numele ________________________________________ (a se completa după caz).

S-a terminat cu plictiseala din viața dumneavostră!

De acum încolo, în fiecare moment al vieții veți experimenta tot felul de senzații modificate și veți trăi non-stop experiența unor simptome pe care până acum nu le-ați cunoscut și nici nu bănuiați că ele există!

Garantăm o adevărată infuzie de adrenalină! Am pregătit, pentru dumneavoastră special, un simulator de roller-coaster care vă stă la dispoziție 24 de ore din 24. Când veți fi sus, nu veți știi unde e josul, iar când veți fi jos, susul nu va conta!

Garantăm că de azi încolo veți avea multe momente palpitante, momente în care vă veți întreba: ”oare mai sunt în toate mințile?!?!”

Boala pe care o găzduiți are capacitatea de a-și schimba fața într-un mod total imprevizibil, punându-vă la dispoziție o viață plină de noi încercări și veșnice provocări, întărindu-vă în acest fel psihic pentru tot ce e mai rău și nu vă puteți imagina!

Simptomele din programul zilnic care vă pun imaginația, inventivitatea și dorința de viață la încercare sunt după cum urmează:

Durere

Veți avea posibilitatea să simțiți dureri pe care nu vi le-ați putut imagina până acum, în toate părțile corpului. Spre a vă oferi o satisfacție deplină, am inventat pentru dumneavoastră tot soiul de dureri cum ar fi: junghiuri, crampe, trepidații, furnicături, arsuri, cârcei și chiar înțepeniri.

Oboseală extremă

Oboseala în serviciile noastre nu înseamnă doar ”am obosit”. Noi ducem oboseala la EXTREM – adică vă ”scoatem din priză” și nu veți mai avea nici un strop de energie, nici măcar pentru a gândi sau a vorbi. Pentru noi, satisfacția clientului este pe primul loc, ca urmare veți fi ”scos din priză” în cele mai nepotrivite momente: în timpul dușului, în timp ce prezentați un proiect, în timp ce gătiți etc.

Amețeală

Pentru a face starea de amețeală cât mai interesantă, aceasta va fi acompaniată de: greață, confuzie mentală, pierderea coordonării, tremurături.

Disfuncții cognitive

Vă oferim senzații de top care vă vor crește nivelul adrenalinei cu viteza fulgerului!

Pierderea echilibrului și a coordonării, nu sunt la îndemâna oricui. Chiar dacă în ultima vreme nu ați consumat nici un fel de alcool, vă asigurăm că veți avea momente în care veți merge și/sau veți vorbi exact ca o persoană sub influența alcoolului. Pentru cei care nu au consumat niciodată alcool în viață, îi asigurăm că vor înțelege acum ce înseamnă să te îmbeți și să ai ”hangover” – durerile de cap provocate de o noapte de beție.

Emoțional

Veți fi înzestrat cu o inteligență emoțională care depășește cu mult normalitatea, astfel ne asigurăm că deveniți o adevărată sugativă a emoțiilor trăite de cei din jurul vostru, iar negativismul lor vă va stoarce de orice urmă de energie. Pentru empatia pe care o să o dezvoltați, nu asigurăm diplome și nici premii.

Aceste simptome vi le oferim pentru a vă satisface spiritul aventuros, creându-vă senzația că trăiți veșnic într-un carusel.

Nu sunt necesare măsuri de siguranță (centuri, hamuri) și nici nu aveți control asupra pornirii, opririi sau a vitezei caruselului.

Pentru că suntem dedicați clienților noștri, vă asigurăm actualizări zilnice, săptămânale, iar la fiecare jumătate de an, garantăm un veritabil, autentic upgrade!

SATISFACTIE2

Țelul bolii dumneavoastră este să vă ofere în permanență satisfacții. Prin urmare, boala vă va ajuta să uitați unde puneți lucrurile, ca mai apoi să vă bucurați la intensitate maximă atunci când le găsiți.

Pentru că ați fost ales să fiți gazda unei boli rare, autoimune, incurabile (și n-aveți de ales), din dorința de a vă oferi satisfacție deplină, pe lângă pachetul de simptome de mai sus, vă asigurăm că vom elimina din viața dumneavoastră plictisitoare de până acum câteva lucruri comune, demne doar de omul de rând, după cum urmează:

  • Capacitatea de a sta în picioare sau de a merge, mai mult de 15 minute, fără să simțiți durere de picioare, glezne, genunchi, șolduri fără să simțiți un anumit nivel de oboseală.
  • Capacitatea de a sta în aceeași poziție mai mult de 10 minute fără să simțiți dureri, junghiuri sau crampe.
  • Capacitatea de a îndeplini sarcini care cer mai mult de 10 minute de concentrare și activități desfășurate pe mai multe nivele.
  • Capacitatea de a vă juca cu copii dumneavoastră, așa cum făceați de obicei.
  • Capacitatea de a avea o viață socială ”normală”.
  • Capacitatea de a vă bucura de o cină cu prietenii.
  • Capacitatea de a conduce un autovehicul – SALVAȚI PLANETA!

Spuneți adio stilului de viață pe care l-ați avut până acum! Nimic nu este mai incitant și mai surprinzător decât momentul acela în care îți dai seama că nu mai poți să faci lucruri pe care înainte le făceai cu ușurință.

Menționăm că noua dumneavostră condiție este într-o permanentă schimbare, prin urmare vă asigurăm apariția de noi simptome, pentru a evita apariția plictiselii.

Pentru că ne place foarte mult să oferim clienților noștrii surprize, vă asigurăm că nu veți primi nici un fel de avertisment când provocările vor fi lansate asupra dumneavoastră. Ne vom strădui să vi le oferim în momentele în care vă bucurați cel mai mult de activitatea pe care o desfășurați: în timp ce vă jucați cu copiii, în timp ce vă răsfățați cu o baie sau la locul de muncă atunci când vreți să vă bucurați de realizări, de onomastice, de sărbători naționale și religioase etc.

Pentru serviciile noastre nu oferim nici un fel de garanție, suport tehnic, manual de utilizare sau serviciu clienți.

Felul în care veți reuși să treceți peste provocări, va fi atent monitorizat, astfel încât următoarea provocare va fi mai grea și mai surprinzătoare, pentru a preveni rutina și/sau plictiseala din viața dumneavoastră.

Vă asigurăm că tratamentul care vă va fi prescris, vă va oferii senzații și trăiri inimaginabile! Schimbarea și/sau întreruperea acestuia vă va oferi gratuit senzația reală trăirii unui calvar!

Cu sinceritate,

Boala I.C.A.

SUCCES

Incurabil, Cronic, Autoimun – sau C.I.A, sau C.A.I. sau cum vă vine la gură, dar tot la cele trei inițiale ajungem fie că ne place, fie că nu.

Citește și răspunsul meu, la acest anunț minunat:

Draga mea boală

Ghid de supraviețuire în casă 1 – cu piciorul în ghips

Ghid de supraviețuire în casă 2 – tot în ghips

Cum să pui o lipitoare în ghips?

Linkuri utile:

terapie prin râs

și multe altele…..

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

6 Responses to Cum ar trebui anunțat un diagnostic de boală incurabilă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *